Welkom bij mr Finny!

Mijn naam is Carine, moeder van een kleuter (4 jaar) en een peuter (2 jaar), lezer, creatieveling, verzamelaar en chaoot. Door de geboorte van mijn kinderen ging er een nieuwe wereld voor me open en die wereld beviel me wel. Omdat ik graag deel wat ik ergens van vind of welke leuke en handige dingen ik tegen ben gekomen ben ik in 2013 begonnen met een blog, als verzamelplaats voor recensies van kinderboeken en -apps, prachtig speelgoed, fijne shopadressen, kinderkamerinspiratie en speeltips. Ondertussen zijn er aardig wat berichten geschreven. Ik hoop er nog een flink aantal aan toe te voegen.

Tips? Vragen? Opmerkingen?

Ik ben altijd op zoek naar mooie, originele en bijzondere dingen. Heb je prachtig speelgoed gevonden, een hippe winkel, een geweldig boek of een handige app die op Mr.Finny niet mag ontbreken? Is er een boek, een app of iets anders waar je graag een recensie van zou willen zien? Laat het dan weten via het contactformulier, op Facebook en/of Twitter of stuur een mail naar mrfinnyblog@gmail.com.

 

Gebruik van afbeeldingen

Ik vraag waar mogelijk toestemming voor het gebruik van afbeeldingen van andere websites of bedrijven. Ik zal dan ook altijd verwijzen naar de bron van deze afbeeldingen, zij het door middel van een link in de tekst of bij de afbeelding zelf. Ben je een afbeelding tegengekomen waarvan je vindt dat deze onrechtmatig wordt gebruikt door Mr.Finny, neem dan contact op.

Mr.Finny maakt ook gebruik van eigen afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn de algemeen geldende regels met betrekking tot copyright van toepassing. Wil je gebruik maken van deze afbeeldingen, neem dan contact op.

Partners van mr.Finny

In sommige berichten staat vermeld dat ik gebruik heb gemaakt van affiliate links. Dat betekent dat als je via deze links een product koopt in de desbetreffende winkel ik daar een klein percentage van krijg. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de prijs van het product. Het kost je dus niets extra om via zo’n link iets te kopen. Je steunt als het ware mijn blog door iets via een affiliate link te kopen. Wil je dit liever niet, dan is dat natuurlijk geen probleem. Je moet dan zelf even de betreffende webwinkel en het product in je browser opzoeken.

2 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *