Eerste beelden van vervolg op Frozen!

Eerste beelden van vervolg op Frozen!

Na het succes van Frozen (zie de recensie hier) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze komt er in de vorm van een korte film, die voorafgaand aan Disney’s nieuwe film Cinderella in de bioscopen is te zien (in Nederland vanaf 18 maart). In Frozen Fever zijn Anna, Elsa en Kristoff opnieuw te zien. Deze keer wordt er een groot zomers verjaardagsfeest voor Anna georganiseerd.

De stemmen van de originele cast (Idina Menzel, Kristen Bell) zijn ook in deze korte film weer te horen. Hopelijk heeft Frozen Fever net zo’n fijn meezinglied als het eerste deel! Op de eerste foto’s is te zien dat Elsa in een prachtige groene zomerjurk met Anna praat. Ook Olaf is weer terug, hij lijkt te genieten van een heerlijke taart. Naast foto’s kwamen er vandaag ook filmbeelden van Frozen Fever kwamen online. Kijk, en geniet!

 

One comment

  1. Gabriella says:

    Dank voor de informatie. Een grote cirkel om 18 maart zetten dus. Na het succes van de vorige film kunnen we het vervolg natuurlijk niet missen. Kids zijn helemaal in de ban van Frozen op het moment ;-). Zo hebben wij recent zelfs een Frozen feest gevierd. Erg leuk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *